Home 

''Trainingen aan huis, aangepast aan jou, je hond, en gewoon in eigen omgeving''

 • Niet meer na een dag hard werken gehaast en gestrest ergens op een trainingsveldje staan, maar trainen wanneer het jou het beste uitkomt.
 • Niet alleen maar standaard oefeningen willen doen met 8 tot 10 andere cursisten op een rij, maar een training aangepast op het werkelijke leven.
 • Op zoek naar een persoonlijke en voor jouw hond op maat gemaakte training, per direct aangepast op het emotielevel van je pup en je gezinssituatie.
 • Wil je 100% aandacht voor jou en jouw hond tijdens privélessen aan huis,
  antwoord op al je vragen en oefenen wat jij belangrijk vindt.
 • Professionele hulp van een ervaren Hondentrainer, Kynologisch instructeur, Gedragskundige en K.I voor Hoog-Risico Honden.
 • Privéles voor hetzelfde geld als wat de gemiddelde hondencursus nu kost, krijg je nu de volledige puppy en een groot gedeelte van de basis cursus.

Nieuwste concept op het gebied van puppy training.

Nu als eerste en enige in Nederland;

Privé puppy training met Losloop garantie !!

In vier lessen van een uur.

Wanneer het jou het beste uitkomt qua tijd.

Neem vandaag nog contact op voor vrijblijvend meer informatie of voor een afspraak. Kan via het contactformulier, maar handiger is via de app op 06-18883313

Kies dan voor hondenschoolaanhuis.nl:
Voor al jouw trainingen aan huis van 8 weken oude pup tot volwassen hond. Lees hier meer.

Kies dan voor perfectfamilydog.nl:
Voor hulp bij gedrag-, opvoed- of socialisatie problemen van jouw hond. Lees hier meer.

Tevens gespecialiseerd in de training en het gedrag van Hoog-Risico Honden.

Even voorstellen...

Mijn naam is Frits van Keulen, een professionele en positieve Hondentrainer, Gedragsdeskundige en Kynogisch Instructeur Hoog-Risico Honden, die traint vanuit zijn hart en op gevoel met als belangrijkste uitgangspunt het welzijn en plezier van jouw hond. Daarnaast ben ik het trotse baasje van Phantom. Phantom is regelmatig bij mijn trainingen als voorbeeld hond aanwezig. Daarnaast heb ik tijdens de training altijd één of meerdere stabiele honden bij me die kunnen dienen als voorbeeldhond en kunnen helpen bij de interactie op het gebied van sociale vaardigheden.

Ik train al 23 jaar Hoog-Risico Honden, maar was daarnaast jarenlang werkzaam in het bedrijfsleven. Enkele jaren geleden heb ik besloten mij fulltime te gaan richten op mijn grote passie: honden! Om die reden heb ik de opleidingen Kynologisch Instructeur 1, 2 en 3 succesvol afgerond. Na Kynologisch Instructeur 2 ben ik gevraagd of ik professioneel iets kon betekenen op het gebied van Hoog-Risico Honden, voor de academie waar ik mijn opleiding deed. Om mij zo breed mogelijk op te leiden en te laten ontwikkelen, ben ik toen in een 8 maanden durende Interne privé opleiding voorzien van 100% praktijkkennis omtrent het trainen, observeren, analyseren en aandragen van oplossingen op het gebied van alle hondenrassen en bijbehorende gedragsafwijkingen. Tijdens deze 8 maanden ben ik ook opgeleid in het geven van trainingen van pup tot volwassen hond, van beheersbaarheid tot behendigheid, van speuren tot hoopers en van massage tot vuurwerk-training.
Daarnaast heb ik de opleiding Kynologisch Instructeur Hoog-Risico honden gevolgd, zowel de theoretische alsmede de praktijk opleiding, om me verder te specialiseren in ook deze categorie honden. Alle diploma’s, certificaten en examenverslagen zijn bij mij op te vragen.


Aangezien ik mijzelf wil blijven ontwikkelen, ben ik momenteel bezig met een verdieping in mijn kennis met betrekking tot de holistische kant. Dit heeft betrekking op de vraag hoe bepaald gedrag door hormonale processen in het lichaam tot stand komt, hoe ongewenst gedrag daardoor voorkomen kan worden en hoe ervoor gezorgd kan worden dat een hond niet tot bepaalde hoge emotie levels komt.

Ik heb meer dan 5000 honden succesvol getraind van labradoedel tot pitbull, vele huisbezoeken gedaan en meer dan 4200 gedragsobservaties uitgevoerd. Ik ben gespecialiseerd in het geven van privélessen en het per direct inspringen op omgeving situaties. Daarbij streef ik naar een betere verstandhouding en wederzijds respect tussen hond en eigenaar. Daarom zijn jij en jouw hond bij mij in goede handen! Zie ook referenties en foto's @hondenschoolaanhuis op FaceBook en Instagram.

Wat bied ik aan?

Ik ben ervan overtuigd dat een positieve relatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect ervoor gaat zorgen dat jouw hond alles voor je wilt doen, er altijd voor je is en je beste maatje zal zijn. Om het beste resultaat te realiseren is mijn training op maat gemaakt en vindt het plaats in de eigen leefomgeving van jouw hond. 

Daarom bied ik vier mogelijkheden aan:

 • Hondenschoolaanhuis.nl: Nieuwste concept op het gebied van hondentraining van 8 weken oude pup tot volwassen hond.
  Lees hier meer.
 • Perfectfamilydog.nl: Hulp bij gedrag-, opvoed- en socialisatieproblemen van jouw hond.
  Lees hier meer.
 • Socialisatieservice: Professionele service op maat met socialisatietraining in een roedel.
  Lees hier meer. 
 • Samen wandelen, samen leren: Leerzame sociale wandeling, waarin ik je, je hond leer ''lezen'' en laat zien hoe een wandeling optimaal leuk kan zijn voor je hond.
  Lees hier meer. 


 


 
 
 
 
Opbellen
E-mail