Socialisatieservice

Vind je het gewoon belangrijk dat jouw hond regelmatig zijn sociale vaardigheden oefent? Dan bied ik je een professionele Socialisatieservice op maat. 

Deze service is gebaseerd op een perfecte match voor jouw hond. Een hond kan niet zomaar een uurtje in roedelverband mee naar het bos. In iedere roedel zullen de honden aan elkaar moeten wennen en zal eenieder zijn plekje binnen de roedel in gaan nemen. Met mijn deskundige begeleiding, ontstaat er een eenheid waarin iedere hond zijn plekje vindt waardoor een stabiele eenheid ontstaat. De wat terughoudende hondjes zullen wat begeleiding nodig hebben om wat zelfverzekerder te worden en de druktemakers zullen door middel van beheersing en consequentie moeten leren dat ze zich normaal en verantwoord moeten gedragen binnen de roedel.

Honden die gewend zijn om regelmatig in een roedel mee te lopen, zijn sociaalvaardiger, zitten veel beter in hun vel, lager in hun emotie level en vertonen daardoor minder snel afwijkend gedrag. 

Voor honden met afwijkend gedrag die niet in de roedel mee kunnen, bied ik 1 op 1 privé wandelingen aan waarbij plezier voor jouw hond op de eerste plaats staat!

Kosten

  • Privé wandelingen één op één van een uur in het bos bedragen € 25 per wandeling.

Neem vandaag nog contact met mij op voor vrijblijvend meer informatie of voor een afspraak, maar handiger is via de app op 06-18883313

 
 
 
 
Opbellen
E-mail