hondenschoolaanhuis.nl 

Ik train jouw hond in de eigen leefomgeving, aangepast op jouw wensen en daar waar jij en jouw hond samenleven en het super leuk moeten hebben.
De 5 belangrijkste voorwaarden die er stuk voor stuk aan bijdragen dat je een leuke, lieve, goed luisterende gezinshond gaat krijgen zijn:

  • Samenwerking 
  • Binding
  • Aandacht
  • Beheersbaarheid
  • Duidelijkheid

Waarom is trainen in uw eigen omgeving zo belangrijk?

Het grote voordeel van het trainen aan huis is dat jouw hond zich leert te gedragen en goed te luisteren in jouw huis en zijn directe leef omgeving. Dit is de omgeving waar jij en jouw hond toch graag gelukkig en gezellig willen leven. Aangepast op de eventuele gezinssituatie of met betrekking tot de omgang tussen je kinderen en jouw hond. Trainen thuis, in jouw directe woon omgeving, in het bos, het uitlaatveldje, dit is allemaal mogelijk op deze manier. Dit is het grote verschil met de standaard training in een groep op de hondenschool. Op maat gemaakt naar jouw wensen en behoeften en antwoord op al je vragen.

Honden hebben in hun leefomgeving regels en duidelijkheid nodig, anders worden ze onrustig, onzeker en vertonen ze sneller raar en ongewenst gedrag. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat jouw hond niet af en toe bij je op de bank mag liggen of in het weekend een keer bij je op bed mag komen kroelen. Dit is helemaal prima wanneer jij dat wilt, zolang jij maar degene bent die de spelregels bepaalt door gewoon duidelijke regels te hanteren. 

Interactie met andere honden is heel belangrijk. Daarom heb ik altijd minimaal 1 stabiele volwassen hond bij me die zich als een moeder ontfermt over jouw pup of hond. Deze hond fungeert ook als ''voorbeeld hond'' voor jouw pup of hond die direct het gedrag van de volwassen hond zal overnemen.

Leren op een leuke ongedwongen en zeer positieve manier zonder stress voor jou of jouw hond.

Kosten

Voor hetzelfde geld als wat een puppy, basis of beheersbaarheid cursus nu gemiddeld kost, kun je nu 4 privélessen aan huis krijgen. 

Samen kijken we dan naar een dag, datum en tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. 

Buiten de standaardoefeningen om, krijg je een training die perfect aansluit op jouw wensen, jouw hond, de eventuele gezinssituatie en de directe leefomgeving van jouw hond. 

  • Cursus van 4 privé lessen van een uur : bedraagt € 70 per lesuur inclusief btw. 
  • Je kan na afloop van de les gewoon betalen. Lekker makkelijk, Contant, met PIN of via een Tikkie.
  • Na 4 lessen bepaal je of je verder wilt met een eventuele vervolgtraining. Indien je dit wenst, huur je me gewoon weer in voor een vervolg onderdeel.
  • Wil je geen volledige cursus maar gewoon een uurtje bijscholing, kan dat natuurlijk ook. Je huurt me in voor minimaal een uur en je bepaalt zelf de locatie en het tijdstip.
  • Na iedere training is het mogelijk, indien gewenst, per app een evaluatie met daarin de belangrijkste punten die besproken zijn en die eventueel extra oefening, training en aandacht behoeven.

Neem vandaag nog contact met mij op voor vrijblijvend meer informatie of voor een afspraak, maar handiger is via de app op 06-18883313


 
 
 
 
Opbellen
E-mail